onsdag 6 maj 2009

Oväntad blandning av prylarNu blir det shoppingtur igen, bildshopping. BIlderna kommer i tokig ordning så du får nog flytta dej lite ner och upp under tiden du läser. Eller kolla in bara bilderna först.
PÅ Mazi Supermarket i Duhok. Nybyggt. Först ingången. Sedan maten, ris i långa rader. 
Kassaskåp? javisst bara att välja vad som passar. Hur man gör med det i varuvagnen? Tungt! Ingen aning. Varför kassaskåp? Jo det är enkelt. Vi kör med cash här. Kontanter i alla lägen. Stora buntar ibland. Eftersom det inte finns fungerande bankväsende, bankomater och kortbetalning. Inga problem med kreditkortsstölder då. Men kassaskåp är kanske lite säkrare i alla fall än madressan för pengaförvaring.
Sedan de gula apparaterna. El-generatorer. Kan behövas en egen när det inte kommer nåt i trådarna. Det gör det ju inte 24 timmar om dygnet.  Speciellt när hettan snart kommer så vill åtminstone jag ha ACn på nattetid hela tiden. 
Den rosa och blommiga saken med volanger och spets är överdragsklädsel till gastuben. Den som behövs till gasspisen. Inte i min stil lindrigt uttryck. Usch så fult!
Motionsmaskiner - känns dom igen måntro? Förutom färbättrad kondition kan man ha dom till att skaffa sig dåligt samvete med. Ifall maskinen inte blir använd lika mycket som man tänkt sig. Rullstol i chick klädsel, köps på supermarket. Till gamla mormor kanske? Nej, det kändes inte som om den behöver provsittas. Ännu. Men däremot massagefåtöjen, den behövde provas. Jösses vad svårt det var att komma ur den...
Återstår två mera normala saker. Hushållsmaskiner. Samma märken precis lika som hemma. Och glassen också Magnum och Cornetto. Vår följeslagare, chauffören får förståss en glass han också! Dags pusta ut lite  nu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar