torsdag 30 april 2009

Politiskt inlägg på Val-borg

Kom att tänka på VAL-borg. Bara för att förekomma: Det här handlar visst om Irak och Irakiska Kurdistan. Även om det inte ser ut så... Det skrivs i alla fall på plats från insidan. Utan utsidan och den goda stormakten EU så blir nog dominansen från andra spelare på marknaden här ännu mer sned än vad den redan är. Man riktar framtidens blickar mycket mot EU här. Men är det någon som tittar tillbaka på oss inför framitden måntro? Läs också på Abir.se.  Hon kan vara ett alternativ för EU-valet. Eller varför inte rösta på PIRATPARTIET i EU-valet om du fortfarande känner dej ung och het på gröten. Kära gamla traditionsbundna och slumrande Svedala, har du redan somnat in för långhelg i vårblommig svepning. Ojdå.
Hmm hur i hela fridens namn poströstar man här måntro? Det finns faktiskt ett nyöppnat postkontor i Ainkawa. Nån som vet hur det går till? Äsch om det finns två läsare av detta inlägg och de två röstar på var sitt av de två angivna alternativen så har väl min lilla ynka röst utifrån en annan värld ingen betydelse därinne i EU. Eller?

1 kommentar:

  1. Säg inte det.. ,ånga bäckar små.. Jag komemr att rösta i EU valet..och just nu är jag inte särskilt pigg på något av våra vanliga partier..;-)

    SvaraRadera